The Rehab

The Rehab er et nyt center med fokus på hele kroppen indenfor behandling og skadeforebyggelse, hvor alle kan være med.

KONCEPTET BAG THE REHAB

Vi har bygget centeret op ud fra tanken om at skabe et fællesskab, hvor vi som eksperter kan hjælpe alle med at få deres krop til at fungere på den bedst mulige måde igennem den rigtige behandling og vejledning – uanset om du træner på eliteniveau, er nybegynder eller har skader.

SÅDAN BEHANDLER VI

Som behandlere går vi sammen om at udbyde behandling lige fra osteopati til fysioterapi, massage, mental coaching og genoptræning. Vi sparrer med hinanden og sikrer, at den enkelte får den optimale behandling. Når vi arbejder med kropsbehandlinger, så arbejder vi ud fra et princip om, der skal være fremgang allerede efter de tre første behandlinger. Hvis dette ikke er tilfældet, så vurderer vi din behandling og eventuelle skade igen og kommer med et nyt forslag til et andet behandlingsforløb – enten hos os eller andre eksperter udenfor huset.

Vi har også behandlere, der tilbyder kostvejledning og mental coaching, netop fordi vi tror på, at kroppen og sindet unægtelig hænger sammen og begge dele skal passes på og vedligeholdes.